Fantasy ACE

INTERSPORT FANTASY ACE

3RD FANTASY ACE TEAM DOUBLES TOURNAMENT SPONSORED BY INTERSPORT

ΕΝΑΡΞΗ 24 Νοέμβριου 2018

Γενική Περιγραφή: Το τουρνουά “INTERSPORT Fantasy Ace” είναι ένα τουρνουά ομάδων διπλών το οποίο γίνεται τα Σαββατοκύριακα.

 

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

 1. Οι ομάδες αποτελούνται απαραιτήτως από 7 άνδρες και 2 γυναίκες.
 2. Σε κάθε οκμαδα αναλαμβανει ενας ως αρχηγός και καλείται να επιλέξει τα μέλη της ομάδας του με βάση την αξιολόγηση στην οποία έχουν προχωρήσει οι διοργανωτές. Το άθροισμα των credits (αξιολόγησης) των 9 παικτών της ομάδας πρέπει να είναι μέχρι 600.
 3. Κάθε αγωνιστική ημέρα αποτελείται από τρείς αγώνες τένις (2 διπλά τένις και 1 μεικτό) και δύο padel (1 ανδρικό και 1 μεικτό).
 4. Η λίστα με τους 9 παίκτες της εκάστοτε ομάδας πρέπει να συμπληρωθεί έως 17 Νοεμβρίου και να δοθεί στη γραμματεία του club.
 5. Οι δυο άνδρες στη σύνθεση του πρώτου διπλού δε μπορούν να ξεπερνούν τα 185 credits.
 6. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να συμμετέχει έως και δύο φορές την εκάστοτε αγωνιστική και συνολικά:
  1. Σε όμιλο των 7 ομάδων οι άντρες minimum 5 και maximum 9 φορές και οι γυναίκες minimum 4 maximum 8 φορές για την φάση των ομίλων.
  2. Σε όμιλο των 8 ομάδων οι άντρες minimum 5 και maximum 10 φορές και οι γυναίκες minimum 5 maximum 9 φορές για την φάση των ομίλων.
 7. Αντικατάσταση παικτών μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τρείς φορές με παίκτες αρκεί να ενημερώνεται σχετικά εγκαίρως ο επιδιαιτητής και να τηρούνται οι όροι του παρόντος.
 8. Ο αρχηγός οφείλει να παραδίδει τη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος την συγκεκριμένη αγωνιστική αναλυτικά και για τα 5 ματς, 15 λεπτά πριν το πρώτο match.
 9. Όλα τα αγωνιζόμενα ζευγάρια οφείλουν να έχουν αθροιστική αξιολόγηση τουλάχιστον 95 credits.
 10. Ειδικότερα μόνο για το μεικτό του τένις, μπορεί να συμμετέχει ένα ζευγάρι των οποίων η αθροιστική αξιολόγηση σε credits θα είναι από 115 έως 160.
 11. Στο πρώτο διπλό ανδρών του τένις θα παίζουν απαραιτήτως οι δυο εκ των τριών πρώτων σε credits από κάθε ομάδα που θα είναι δηλωμένοι για τη συγκεκριμένη αγωνιστική.
 12. Αν κρίνει κάποια ομάδα, μπορεί να δηλώσει κάποιον άνδρα παίχτη ως αγωνιζόμενο αποκλειστικά και μόνον στο padel. Εν τοιαύτη περιπτώσει αυτός ο παίχτης δηλώνεται ως 7ος στην σειρά των credits και δεν εμπίπτει στο ανωτέρω άρθρο #11.
 13. Στο δεύτερο διπλό ανδρών έχει δικαίωμα συμμετοχής ο 3ος σε Credits που θα είναι δηλωμένος για τη συγκεκριμένη αγωνιστική, όχι οι δύο πρώτοι.
 14. Αν ένας παίκτης που δηλώθηκε για την αγωνιστική δεν αγωνιστεί, τότε η ομάδα του χάνει το ματς. και παίρνει επιπλέον ποινή -1 πόντο.
 15. Αν μια ομάδα δηλώσει λανθασμένη σύνθεση οφείλει να την διορθώσει πριν την έναρξη των αγώνων. Στα ματς που θα αγωνίζονται άτομα που δεν είναι ορθό να συμμετέχουν, η ομάδα μηδενίζεται και παίρνει επιπλέον ποινή -1 πόντο.
 16. Η βαθμολόγηση των αγώνων θα προσμετράται με τις νίκες. (δηλαδή 3 νίκες 3 βαθμοί). Η ομάδα που θα επικρατήσει στις νίκες παίρνει σαν bonus 1 βαθμό ακόμη.
 17. Στην φάση των Knock out, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίχτες της ομάδας. Αν η ομάδα δεν χρησιμοποιήσει και τους 9 παίκτες στους knock out αγώνες τότε αποκλείεται από την συνέχεια.
 18. Τα credits της εκάστοτε μεταγραφής έχει οριστεί από την διοίκηση του club.
 19. Η βαθμολογημένη λίστα των παικτών δεν περιέχει όλους τους παίχτες . Ρωτήστε μας για να δωθεί rating σε οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει.
 20. Το κόστος συμμετοχής για την κάθε ομάδα θα ανέρχεται στα 450 ευρώ (διατήθενται εμφανίσεις ομάδων και μπάλες από τον χορηγό μας INTERSPORT).
 21. Οι αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά το Σαββατοκύριακο εκτός αν υπάρξει θέμα καιρού ή αν αλλιώς το κρίνει η επιτροπή των αγώνων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Oι ομάδες δηλώνονται από τον αρχηγό τους με αποστολή e-mail στο info@acetennisclub.gr ή στο www.tennisleague.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία του κάθε μέλους της ομάδας (ονοματεπώνυμο, ηλικία, e-mail, κινητό), το όνομα της ομάδας,  Το κόστος συμμετοχής είναι 450 ευρώ ανά ομάδα. Τα χρήματα των μελών της ομάδας καταβάλλονται μέχρι και την 1η αγωνιστική στη γραμματεία του ACE TENNIS Club. Η κλήρωση των ομίλων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/11/2018 στις 20:00.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

 Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες του ερασιτεχνικού τουρνουά, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

 Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων.

 Οι αγώνες των διπλών τένις σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring. Στο padel δεν θα ισχύει ο κανονισμός No Advantage Scoring.

 Οι ώρες αγώνων θα είναι προκαθορισμένες από πριν από την Επιτροπή αγώνων, κοινές για όλους.

 Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του παίρνει τη νίκη.

 Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

 Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.

 Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.acetennisclub.gr και www.tennisleague.gr μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ

Επιτροπή αγώνων – επιδιαιτητές: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.